SU Cool ve SÜMED İşbirliği ile Düzenlenen Girişimcilik Çalıştayları
Türkiye’nin en girişimci üniversitesi Sabancı Üniversitesi’nin erken aşama girişim hızlandırma merkezi SUCool ve SÜMED işbirliği ile düzenlenen girişimcilik çalıştaylarını düzenledik.
İş Modeli Tuvali Eğitimi ve Müşteri Pazar Geliştirme üzerine 16 Mart ana grup ve 30 Mart tarihinde follow-up olmak üzere 2 çalıştay gerçekleştirdik.
SU-Cool’a ve katılımcı mezunlarımıza teşekkür ediyoruz.
- 16 Mart
- 30 Mart
You might also like
2. Mezun Dernekleri Konferansı / 06 Nisan 2018
İlki 2016 yılında SÜMED tarafından düzenlenen Mezun Dernekleri Konferansı’nın ikincisi 6 Nisan’da SÜMED işbirliği ile BÜMED ev sahipliğinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşiyor.
SÜMED Geleneksel İftar Yemeği – 5 Haziran Salı, 2018
SÜMED Geleneksel İftar Yemeği’nde bu yıl 5 Haziran Salı, Saat 20:00’da Kalamış Paysage Restaurant’da buluşuyoruz ! Hepinizi aramızda görmekten mutluluk duyarız ! İftar kaydı ve rezervasyon için; İftar yemeği ödemesini